POLL
"Weg Alphen-Baarle intact laten"
Eens
Oneens
Geen mening

Bekijk resultaten

 

MAILINGLIST

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van www.goirlenet.nl?
Meldt u aan voor de maandelijkse nieuwsbrief...

...Klik hier

 

CONTACT

Heeft u een vraag, opmerking of wilt u adverteren op deze site, neem dan contact op met:

GoirleNet.nl
Goirle
013-530 3926

info@goirlenet.nl

 

ARCHIEF

>> Nieuwsarchief

>> Interviews


 

>> Nieuws

Zestien kunstenaars houden open huis tijdens Rondje Kunst Goirle
Zestien kunstenaars hebben op zondag 2 oktober tijdens een Rondje Kunst Goirle laten zien wat zij letterlijk en figuurlijk in huis hebben. Twee van hen heeft GoirleNet bezocht. Kunstenaar Peter Bruers is op 1 september 2005 in Parijs overleden. Vriend en metgezel, de ontwerper Herman van de Pas: " Dat schilderij (wijzend op het doek tegenover de open haard) is zijn laatste. Het heeft nog geen naam. Karakteristiek voor Peter waren de levenslijnen, de netwerken, de oneindige cirkels." Peter Bruers was niet alleen schilder, maar ook ontwerper. Wie ronddwaalt door de ruimtes van Art & Living Enzo merkt dat alles in balans is: licht, beeld, kleur en geluid. Zo was Peter: alles tot in detail perfect.
Werk van Peter Bruers is te vinden op het web:
www.peterbruers.com. De ontwerpen van Peter en Herman staan op www.roomenzo.nl

Laatste werk van Peter Bruers. (GN21005) "Alles in perfecte balans.". (GN21005)

Anita van den Bergh-Dielen
Wie de huiskamer, de eerste en de tweede verdieping betreedt van schilder Anita van den Bergh-Dielen wordt verrast door vitaliteit en kleur. Anita van den Bergh: "Dit is mijn filosofie: schilderen als zoektocht naar het hogere, het sprituele. Het heeft overigens niets met godsdienst te maken, maar met de levensvragen. Mijn droom is een eigen thuisgalerie inrichten. " Kijk ook op: anita-dielen.exto.nl

Anita van den Bergh bij 'Energie': spiritueel. (GN21005) Jonge bezoeker Rondje Kunst Goirle met eigen werk. (GN21005)

Andere kunstenaars
Er was ook werk te zien van Tony de Brouwer (o.a. keramiek), Els Crawfurd (illustraties), Anneke Haans (schilderijen), Toos Joosten (sieraden), Ton van Meerendonk (schilderijen), Jeanne van Midde (beelden), Bep Miltenburg (plastieken), Francien Nijkamp (gedichten), Liesbeth Remmers-van Vleuten (keramiek), Suus Suiker (schilderijen), John Verwiel (kalligrafie), Carry Wevers (glaskunst), Inge Wouters (vormgeving) en Germa Zeijen (schilderijen).

 

 

 

 

 

 

 

 

© GoirleNet05